Додајте Zing во вашето секојдневие

 
Почитувани,

Ве информираме дека како резултат на настанатата состојба со COVID – 19 како и мерките и препораките донесени од страна на надлежните институции, ресторанот ЗИНГ поради својата големина не е во можност да биде отворен за гости. Ќе ги следиме мерките и препораките од страна на надлежните институции и навремено ќе Ве информираме за продолжување со работа на ресторанот. Ви посакуваме добро здравје и поскоро да можеме да уживаме заеднички во Вашиот омилен амбиент.

Со почит, Ресторан ЗИНГ
 
 

Ресторанот Зинг претставува спој на две димензии супер модерен и традиционален медитерански амбиент

 
Супер модерната тераса ја менува улогата зависно од временските услови, опремена со уникатен мебел кој покрај удобноста плени на прв поглед и со дизајнот. Втората димензија e внатрешниот дел кој е со традиционален медитерански и рустикален амбиент.

Релаксираната атмосфера ја надополнуваат звуците на пријатната музика прилагодена на чувства на гостите. Тимот на Зинг секоја недела организира ивенти со жива музика со различна тематика. Специјален и уникатен момент е професиналното пијано кое го разубавува просторот. Во одредени денови во неделата гостите може да уживаат и во амбиетот и звуците на пијаното.

Суштината на севкупното доживување е сепак уживањето што го нуди гастрономијата. ... Прочитај повеќе
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Почетна
 
Успешно организираме секаков вид на настани, прослави, мини свадби, родендени, забави со повод ..
 
 
 
Почетна
 
Располагаме со супер амбиентален, медитерански, затворен дел со капацитет од 40 седишта и модерна тераса која може да биде и отворена и затворена со стакло, зависно од временските услови
 
 
 
Почетна
 
НА МЕНИТО МОЖЕТЕ ДА НАЈДЕТЕ ГОЛЕМ ИЗБОР НА СЕКОЈДНЕВНА СВЕЖА МОРСКА РИБА И ПЛОДОВИ, МЕСНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ, УНИКАТНИ ОБРОК САЛАТИ, КАКО И ПИЦИ ПРИГОТВЕНИ ОД ВРВНИ ПИЦА МАЈСТОРИ